Невинний
Сергій був перший день на морі. Особливо він полюбляв нічний пляж, коли можна було посидіти на одинці на одній з пляжних лав. І ніхто тебе не потурбує. От і зараз він робив це, мирно попиваючи воду з пластикової пляжки...
...Хіба він був винний, що в нього в кишены лишилося дві гривні решти... за які йому через секунду переріжуть горло?
© Copyright:
Перси Триас, 2007
Свидетельство о публикации №107072302422
Рецензии