Блондинка i котлети

Купила блондинка телячого м’яса,
Щоб котлети вперше зробити.
Для фаршу бере отакеееенний шмат м’яса
Й продавлюe йОго крiзь сито.

Через чотири години вiйни,
Як цю справу блондинка назвала,
Готовi котлети, щоб пахли вони,
Шанелем вона надухала.


Рецензии