Musical Disco Rock n roll Shake s

Musical Park,
Disco Nonlot,
Rock’n’roll Dark,
Shake Touch-Me-Not …

Musical Miss,
Disco Harlot,
Rock’n’roll Tease,
Shake Jerk Coquette …

Musical Love,
Disco Caress,
Rock’n’roll Laugh,
Shake Tenderness …

Musical Night,
Disco Embrace,
Rock’n’roll Might,
Shake Over-Race …

Musical Grace,
Disco Credence,
Rock’n’roll Face,
Shake Consonance …

Musical Case,
Disco Event,
Rock’n’roll Ace,
Shake Incident …

Musical Disco Rock’n’roll Shake …
Musical Disco Rock’n’roll Shake


Рецензии