Marrian Hollow

Nobody Can Explore
Pacific Ocean’s Core –
Unknown Mystic Place
On Greatest Ocean’s Face.

The Marrian Hollow Doom …
You Fell To Gory Coomb!
Nobody Could Slip Out –
Pacific Put To Rout!

Pacific Ocean’s Motion
Are Out Of Proportion
Remember Curo-Sio
Arousin’ Your Fear!


Рецензии