Коханiй

Моя мила, моя люба.
Як тебе кохаю я!
Пристрасно й навіки
Я тебе кохаю.
Сам навіть не знаю,
За що я тебе,
Люба, ти моя, палко покохав

Не відповідаєш
Ти мені взаємністю.
Іноді цілуєш,
Іноді глузуєш,
Що про мене думаєш
І яка насправді ти –
Навіть і цього
Вже не знаю я.

Люди мені кажуть -
Ти мене не любиш,
Що ти – зла й нервова,
Настрою людина.
Що ти – не для мене
І повинен я,
Іншу покохати,
А тебе забути.

Але я не можу.
Не хочу й не можу,
Я – тебе кохаю!
І лише тебе!

Щоб там не казали
Але для мене,
Навіки й назавжди
Найгарніша,
Найдобріша,
Най чудова дівчина,
У цілому світі,
Ти – моя кохана,
Ти – моя єдина.

20.06.2005г.


Рецензии