We Again

We’re The Super Mobil Men
Livin’ In Mechanic Chic
In Conformin’ With The Plan
Everyday Of Every week.

We’ve Not Got Somebody’s Love
‘Cos Oh Everybody Hates
Automatic People Of
Electronical Dictates

Though We Keep A’r Flash Smiles
In The Battle Readiness,
And In Spite Of A’r Good Styles
We Are Changed For Loneliness.

We’re In Care Of Cover Girls,
Only, Or Of Some Tough Guys.
These Cast Boys & Made-Up Dolls
Suit Us, after All, They’re Nice!

Never Never Feel Soul Stiff,
Have Firm Heart And Clear Head,
Always We’re In Soul Relief –
Cold & Placid, In Short, Dead!

So We Do Not Heave A Sigh
With Emotions, Soul Heat,
But We Can Be Fired By
Electronic Music Beat.

All The Day Long We Live So
Tashin’ Psychodelic Pap …
We Already Have Been No …
We’ve Gone Drinkin’ A’r Night Cap!
*A’r - our


Рецензии