Золото Саду

Золото саду
по вінця наповнило душу.
Сяду
спочить під айвою
Воїном світла себе
уявлю на хвилину
Згине триклятая тінь
над Країною Сонця
Сон цей маровий,
що п’ялиться з синіх екранів
ранить варятів нехай,
що посіли на пагорбах
владу...
.....
Грається Майя,
цим світом манірно
Нірку пантрує
пухнастий котисько-гравець
Хтось, кому ім'я Ніхто
в казино вже поставив на чорне...
Гра небезпечна -
на коні Країна...
.......
Листя кружляє
Над стилим ставком
Танець води і повітря
триватиме вічність
Батьку, скажи
чи останній ковточок
дасть мені Сили
дожити до Літа?
 
2004-2007


Рецензии
Мае привет!
От Шатаварты даса.

Сергей Смусенко   13.02.2009 14:26     Заявить о нарушении
Благодарю! Вам всего наилучшего!!!

Ингвар Олафсон   13.02.2009 17:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.