Dont Wait For Me Mamma!

Don’t Wait For Me Mamma!
 Good Son In This Summer,
Your Son
 Isn’t One
 Of Yesterday,
I Was Very Tightened
 By Bog, And I Frightened,
My Life
 Is On Knife,
 Eternal Play

I’m Hearing The Patter
 Hey Wheels Just Don’t Clatter!
My Guard!
 Save My Heart!
 Press On The Brake
Because I Would Rather
 See My Native Mother
Help Me
 Come To See,
 For Heaven’s Sake!


Рецензии