Мого коханого не важко...

Мого коханого не важко,
Впізнати навіть з тисячі.
Лише у нього та усмішка,
Що бачу навіть я у сні.
Лише у нього очі ті,
Які преслідують мене.
Лише у нього голос той,
Який так пристрасно шепоче,
Моє ім’я й слова кохання.
Такими ніжними, до мене,
Бувають руки лиш його.
Такими пристрасними губи,
Бувають тільки лиш його.
Єдиний він такий у світі,
Подібного більш не знайти.
Та, й не потрібен мені інший,
Бо є у мене той єдиний,
Який кохає більш життя
Й його лише кохаю я!

23.12.2005г.


Рецензии