Fate, Do Do Something!

My Fate!
Do Aid
 Me To Create!

You Are
My Star
 So Near, So Far!

You Can
Make Man
 Be Like A Fan!

You Save
Make Rave
 Both Me & Knave!

You Must
Be Fast
 Till My Soon Last!

And You
Must Do
 All But Not Too!

Do Help
Your Whelp
 Take Someone’s Scalp!

Oh! Oh!
Go! Go!
 1, 2, 3, 4!


Рецензии