Frost, my dear frost

Frost, my dear frost
Please, do not freeze me,
Please, do not freeze me
And my horse, you see.

Don't freeze my horse, 'cause his mane is white.
I have got a wife, one so jealous wife.

I have got a wife, one so pretty wife.
She's awaiting me, what a mournful life.

I'll return to home, when the sun goes down.
I'll embrace my wife, water horse at once.


Рецензии