Viento

Віє вітер, вітер змін…
Що мені пренесить він?
Чи кохання, чи розлуку,
Щастя чи великий смуток?
Не лякаюсь я цих змін,
"Все на краще", - каже він.
"Я, несу тобі кохання,
Щастя, радість, сподівання".
Подивившись навкруги
Я, побачила тебе.
Це про тебе мовив вітер
І до тебе ніс кохання
Мені, радість й сподівання.
Залишається одне:
Чи кохаєш й ти мене?
Знову вітер відповів,
На моє питання:
"Це – твоє кохання.
Він тебе кохає,
Також до безтями".
Після слів цих вітра
Ти, доказав мені що
Він, правду розповів;
Що кохаєш ти мене,
Як і я тебе,
Палко та на все життя.

17.05.06г.

Viento (ветер, исп.)


Рецензии