вiршованi sms

 ***
Моє гарненьке сонечко,
Виглянь у віконечко!
 
 ***
Місяць без тебе -
Місяць без сонця,
Місяць без неба!

 ***
Мила, кохана,
Не будь невблаганна!

 ***
І за що мені ця мука?
Ні слова від тебе, ні звукa!

 ***
Кохана, мила,
Ти – мої крила!

 ***
Моя мила, моя люба,
Я цілую твої очі, я цілую твої губи;
Я цілую твої плечі, я цілую твої руки
За короткі наші встречі, за солодкі мої муки!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.