Once In Sunday Morning

Havin’ Got Up Early In the Morning?
Packed My Rucksack For My Sunday Journey
I saw Risin’ Sun. It Gave me Warning –
Weather of Today Won’t Be Too Good!
Then I Opened My Refrigerator
And Took Out Gin … A little Later,
When I Did Look Like A Tipsy Waiter.
I Went For My Walk To Near Wood …


Рецензии