Чорненька Кiшка
Із плямою на боці.
Вона кульгає слідом,
Що ніби хтось наврочив.
Куди блукає – вона не знає.
Найкращий біль – то її самотність.
Буває в тиші вона співає,
І крає серце, і собі вмирає.
Пляма на боці так заважає…
Її спіймають і враз відпустять,
Її забрати ніхто не схоче…
Єдине щастя – знайти поїсти,
Хоч мала б здохти,
Та дев'ять злісних життів у неї.
Як їх позбутись?
Знайти б ще стелю.. дереться дахом.
Чорненька Кішка вже не блукає,
Дев'яте своє життя шукає…
28.04.2003.
Свидетельство о публикации №107071101962