Рiвновага - Збiрка - Парасоля для долi

По лівому боці – косу точить камінь,
По правому – ллється вода.
Виважую слово – по линві ступаю –
Хода.

Розбилися кроки на літерні гами,
І ті затремтіли в устах.
А ниточка тягнеться – край утікає
І страх.

Що шляху вже пройдено – сказано мало,
До коми дійшов – замовчав.
Пройшов інтонацію, наче штовхали –
Встояв.

Я чую, як серце на п’ятах повстало,
Як обертом вже голова.
Рядком із вірша, наче листя опале –
Слова.

18 Травня 2007


Рецензии