Щось - Збiрка - Краплi Всесвiту
Згублене десь при дорозі у спокій,
В витерлось, виїлось, висхло, мов зілля...
І промололося жорнами років.
Щось, видається, зробило зупинку...
Пальці притисли до губ поцілунок.
Корбочка в серце моє – катеринку
Випала... Сніг розкида свій рахунок.
Щось ближче розмаху вії втрималось...
Може, від радості бути в прозрінні.
Певно, тому, як слова відривались -
То облітали за кроками тіні.
13 Травня 2007
Свидетельство о публикации №107071101828