Горе - Збiрка - Краплi Всесвiту

Скільки можна себе тримати,
посинівши в зап`ястях рук?..
Не моя це Вина, мій Брате,
що невдалим був Долі Трюк.

Не роздати в просфорах Серця,
коли Серце у скронях б`є...
Не болить, коли Кривда в герці,
як Чуже Горе - не Своє.

Бо Чуже Горе гори згорне,
а Своє вкаже пальця згин...
Бо Своє Горе завжди Чорне,
а Чуже п`є у пляшці джин.

Повелося за все платити,
я віддам Доброту відтак,
щоби мить у Тобі прожити,
щоби вмерти не просто так.

17 Травня 2007


Рецензии