Недоспана нiч - Збiрка - Парасоля для долi

Вказівка посмикує – здвигами очі,
недоспана ніч заховалась у крані,
трамвай на вібраціях шиби проскочить,
думки заколочені у порцеляні.

Напився натхнення – заповнився ранок,
скарбничка порожня – нема що розбити...
хіба... розігнути на пальцях коханок,
хіба... запитатись: «Котру все ж любив Ти?»
Спадає нелюбом щодруга пелюстка.
Чого тут гадати?.. як серце не слуха.
Недоспана ніч у краплинових згустках –
тремтить в павутинні приречено муха.

24 Квітня 2007


Рецензии