Дихання Земне - Збiрка - Парасоля для долi

Прислухайся, як дихає Земля –
вдихає нас... і видихає попіл.
Як підправляє зграбно Час-Маляр
на виразах облич нестатки років.

Розважливо стискаються думки –
заходжують підошви крок в дорозі...
Гаряче серце, відчуття руки –
Осанна тим, що впали у знемозі.

Під сонцем перероджуються дні,
і колесо Життя загрузло в Долю:
від істини до істини східні;
від радости і до тупого болю.

Як вибігли думки, минувши ляк,
проходячи тремтінням горловини...
Це Крик Душі, де в камертон Земля
влаштовує для Cмерті уродини.

5 Березня 2007


Рецензии