День висипався... - Збiрка - Парасоля для долi

День висипався в рік, мов попільнички витрух...
як вирваний листок із птахом на полях.
Моїх зізнань печаль Твоя долоня витре,
та голос прибере молитву на устах.

Пройдуся з цеберцем до чистої криниці,
та сонця повен бриль в дорозі наберу –
роздам його усім за усмішку на лицях...
а те що не візьмуть – залишиться перу.

Даруєш чудеса, заплющуються очі –
так замки постають із вітру та піску...
Та з Вірою в Любов, Благочестивий Отче,
тримаю край Землі на Правди мотузку.

14 Лютого 2007


Рецензии