Дiлитися словом - Збiрка - Парасоля для долi
Пройтися від гирла на витік причини.
Забитися в горлі... і в серці напевно.
Розміряти вимір на все недаремне.
Ходити до Бога за думкою часто,
І гублячись в небі не падати пластом.
Схиляючи світ, наче яблуні віти,
Тягнутися далі, зриваючи вітер.
Мовчати навзаєм – всю душу збагнути.
Здається, що плитко, – а днo каламутить.
Ділитися словом – Тебе передчути,
Щоби у Тобі себе осягнути.
25 Серпня 2006
Свидетельство о публикации №107071101769