Song of My Wrong

Song ... Song ... Song ... Song ... Song ...
Of My
Wrong ... Wrong ... Wrong ... Wrong ... Wrong ...

Gleam
Of My Dream
Is So Dim
 Like A Smoke

Jug
Of My Luck
In The Dark
 Fell and Broke

Song ... Song ...

Joy
Of My Toy
Can't Me Cloy
 'Cos It's No
Dove
Of My Love
Flies Above
 Out Law

Song Song ...

Rain
Of My Pain
Floods My Lane
 On The Land
Hate
Of My Fate
Makes Me Wait
 For My End

Song Song ...


Рецензии