I am Learning English

I'm Learnin' Foreign Language,
I'm Learnin' English Words,
Before My Early Sandwich
And After Last Deserts

I'm Learnin' It Around
I'm Learnin' Near An' Far
In Crazy Underground
In Bus, In Trolley-Car

I'm Learnin' English Grammar
I'm Learnin' Grammar Rules
With Textbook In My Rammer
When Sittin' On the Stools

I'm Learnin' The Expressions,
I'm Learnin' City Slang
Which Helps Me Show My Passions
There Is A Sort Of Tang!

I'm Learnin' Sentence Formin'
I'm Learnin' Question Types,
When After Mailin' Warmin',
Besides, I Get The Gripes

I'm Learnin' It In Few Swigs,
I'm Learnin' As I Can,
While Listenin' To Musics
And Dancin' In My Den.

You'll Never Get The Hang, Which
Is Here, So I Guess
I Must Speak Native Language
Of Spy From S.I.S


Рецензии