For You

I Won't Say
 You About My Sorrow
 And Simply Tomorrow
Come Away!
 Griefs Rain Down
 One By One,
 It Should Better Be Done
Today!

Rollin' Sea
 Of My Heart Can't Go Down ...
 For You, I'm Plain Now!
Don't You See?
 Look! What Lad
 Is So Sad?
 Look! Whose Mood Is So Bad?
It's Me!

I'm Not Such
 As All I want You Badly!
 'Cos I Love You Madly
Keep In Touch!
 Look At Me!
 Don't You See?
 You Are Wanted For Me
So Much!

Farewell!
 For All That Hopes If Broken
 Should Never Be Spoken ...
I Ment Well!
 But No Hit
 Came Of It
 Only, I Left My Wif
In Hell!


Рецензии