Я придумала собi кохання

Я придумала собі кохання
І розбилася об нього вщент.
Полетіли на шматки всі мрії
І усі думки моїх легенд.

Не спроможешся мене ти зрозуміти,
Прагнеш ти мене змінити лиш.
Ні, не хочу я тебе корити,
Я просто хочу жити
І не дивитися назад.
Та ти ж мене не розумієш,
Я ніби просто на прокат!
Навмисне маю щось робити,
Бо ніби вже тебе знайшла.

Чи може не ціную те, що маю?
Чи може близько все сприймаєш ти?
Я просто вже нічо не знаю,
І не кохаєш навіть ти!

28.04.2003.


Рецензии