Приплив Сьогодення - Збiрка - Краплi Всесвiту
Капітанам голів:
"Мис Розбитої Гласності"...
(Там, де правда без слів)
...На безлюдному острові:
Око і океан,
В одновимірнім просторі...
Без дверей... лиш паркан.
Протираються прозірки
Нерухомим думкам,
І зарікся на позирки
Знову від Сам-На-Сам.
Бастіони невпалості
Не витримують бій,
Докона в досконалості...
Надвигадливість. Мрій!
Там, де вимір принадами
З небокраю стіка,
Ухопившись за гадане,
Ковзне в пальцях рука.
Жалюгідно, в неспокої
Вираз вибився з ран.
Там, де яма глибокая –
Затікає стоп-кран.
Все, що поруч нагачено, –
Наче платівки хрип...
Путівцями тлумачено
Мову здавнену риб.
9 Січня 2007
Свидетельство о публикации №107071001883