Равлики - Збiрка - Краплi Всесвiту

Равликами, порізно –
По кутках убогих.
Той, хто перший в пролежнях –
Пазуха у Бога.

Хто процідить слово «Так» –
Стане першим в лазі.
Як вже є – тіла навзнак
Ніжаться... у сказі.

Хтось казав, що завтра гріх
Вибачать коліна...
Та просвічує поріг
Нас... і голі стіни.

18 Жовтня 2006


Рецензии