Втрачений Шанс - Збiрка - Краплi Всесвiту
Фатальність вже не за горами,
Та надсилає нам Творець
Ледь зрозумілі телеграми.
У кожнім слові Ключ Старий
У двері, що на час закриті
І посилають на «Відкрий!» –
Світам Новим нестримні миті.
А ми, закутавшись у страх,
Благаєм в Істини прозріння...
І Ключ Старий, що у словах,
Обмінюєм на невезіння.
5 Травня 2006
Свидетельство о публикации №107071001848