ПередВеликдень - Збiрка - Краплi Всесвiту
На запах ладану принадить прихожан.
І ті, ступаючи крізь брами неба,
Вбирають поглядом весь біль Христових Ран.
Це він пече і стигматично плаче,
Вбиває цвях і коронує в терня знов,
Здрига у кожнім подиху... А значить
Така ціна Тобі – Одвічная Любов.
В Тобі з ікон святі ховають душі,
В пересторозі грішності завчас мовчать –
На те, яким він стане, хліб насущний –
Накладена давно Всевишнього Печать.
Горять живі та мертві очі свічі.
В ній сльози Істини шукають каяття...
І тіло їхнє Істина калічить,
Та накриває плащаницею життя.
4 Жовтня 2006
Свидетельство о публикации №107071001820