Не... - Збiрка - Краплi Всесвiту
Збіг інтонацій – ознака «Попав».
Не задивляйтесь при грі на оскому:
Зрадите погляд – напишуть «Пропав».
Не зазіхайте на те, що не ваше:
Хрест заважкий, бо не свій, а чужий.
Не переходьте дороги не знавши:
Що перехід бува кращим за «Стій!»
Не наливайте порожність до шклянок:
Будете пити з них, певно, самі...
Накип душі, наче листя... Омана,
Як опадає – то бути зимі.
11 Листопада 2006
Свидетельство о публикации №107071001812