Не стукай - Збiрка - Краплi Всесвiту

Не стукай, як в серце входиш,
об душу язик обскрібши.
Відпружся, бо пальцем водиш
навколо. Подумай ліпше:

Відраза на дно осіла –
зростатиме... аж зігнеться
у пальцях завинно в силу,
у думці на Жаль зітреться.

... А ти протираєш вічко,
завмер у спокуті штивно.
Слова, мов лягли під січку...
за тридцять лиш срібних... Дивно.

30 Грудня 2006


Рецензии