Ненавмиснi жарти не карбуй у пам ять

Ненавмисні жарти не карбуй у пам'ять.
Не приховуй власних – ти ж не знаєш правди.
Покажи на пляму – не до тебе звикнуть.
Зазирни у яму – і тебе враз скинуть.
Накажи признати – ненароком збрешуть.
Не у тому справа, що тебе залишать.
Люди різні, мабуть, і не кожен лестить.
Щось напевне знайдуть і тебе не знищать…

06.10.2002


Рецензии
Лаконічно та зі змістом.Мені сподобалось))

Александра Изюминка   04.12.2007 02:53     Заявить о нарушении