кольцо властилина - латынь -

aether o litum cruentus nebula
inis in runes reservaclum e proptera
ae perflantusvox cantio anima
hodierno licentia ferre ego ob omina

convicium tonitrus cidi marcus
postumus vilunus et ego eris extrema magnus
malun anulus arma daemon occupare
arma imannus magica malun

ut accupare haema mares
vox e onis excepti terra
cinis capere totus civiats
et faex ob orbis bona!!!


Рецензии