разлились по земле на Ивана Купала
Заспівали у долині нові ручаї.
Там дівчата прикрашають свої косоньки,
Гребінцями розплітають довгі кучері.
Забринить веселий гомін біля річеньки,
Тай полинуть пісні мрії по воді.
Квітку з квіткою сплітають білі рученьки,
І до серця прикладають долю у човні.
Вітер долі подихає всім у личенько,
Щоб кохані були разом у ночі;
Квітку ніжності дарує на заручення,
Щоб не згаснув вогник щастя у душі.
Свидетельство о публикации №107070600830