Нi аб чым, нi за чым, без прычыны...

+ + +


Нi аб чым,
нi за чым,
без прычыны...


Проста
неба
прарэзаць
плячыма,


хмары злосныя
пратаранiць,


аб вясёлку
душу
паранiць...


…Вы ня верце -
гэта не кроў,
гэта
ў кожным асклепку -
л ю б о ў . . .


05.07.07. 2 г. 15 хв.


Рецензии