Поцiлунком притисни до стелi
І скажи, як мене ти кохаєш.
Ти шепочеш мені дивні речі,
Як я хочу тебе, ти не знаєш…
Я ногами тебе обнімаю.
Ти ім'я моє не прошепочеш.
Я насичусь тобою до краю,
Потім хай ти мене не захочеш…
Я вберу в себе всі твої звуки,
І не думай що зараз ти робиш.
Я до тебе притиснутись хочу,
Ти мій лід дуже швидко розтопиш.
І почнеш лиш мене цілувати,
Потім ти мене вже не зупиниш.
Ніч спекотну я зможу згадати,
Вранці ти мене льодом прикриєш…
І залишиш на мені свій запах,
І назавжди мене ти покинеш.
Я на стелі знов висіти буду,
Знов ти десь по небу літаєш!
10.02.2002
Свидетельство о публикации №107070402393