Чи чув ти...

Чи чув ти, як шепочуть квіти,
Як голоси їх збуджено тремтять
У час, як влітку пізно сутеніти
Почне без нас?
У час, коли надірвано дзвенить
Цілунок ночі на моїх зап’ястях,
Коли у тиші позіхає мить,
Й близьким – незручним - видається щастя.
Чи знав?..


Рецензии