Троянди маленько принцеси

Червоні троянди,
Вкриті росою,
Немов твоє личко
Омите сльозою.
прекрасні й чарівні,
І дуже яскраві,
Трошечки дивні
І дуже цікаві.
Маленька принцесо,
Не плач за життям,
Це не суттєво,
Свого тобі дам.
Меня забагато,
Я вже втомилась,
Змучене серце моє
Зупинилось...


Рецензии