Патр отична оптим стичн сть

Здрадливі очі дивляться в небо,
В небі бачать хмарки,
Сльозами здраду омити їм треба
Інакше ніхто не простягне руки.

Краплі дощу так схожі на сльози,
Що каменем падають з неба вниз.
Блискавки,грім,воді і грози -
Все це минає, лише придивись.

Назустріч ранковій зорі йди росою,
Встигни помітити сонячну мить,
Омий її своєю сльозою
Й згадай заради чого треба жить.


Рецензии