Фотоальбом - Збiрка - Краплi Всесвiту

Фотоальбом, мов той гербарій –
Засушений фрагмент проміння.
Дитинство, молодість і старість
Чекають пам`ять-воскресіння.

Колись з-за ширми в апараті
Моргнула пильність однобока.
Мов оступившись на канаті,
Там кліпнуло фотоном око.

І переживши відзеркалля,
Той промінь виросте і ляже
На кольорове перевалля,
На очі, губи, макіяжі.

Гортає подихом сторінка,
І пам`ять п`є очима світло.
Світлина – то від роду жінка...
І значить – є на це причина.

11 Серпня 2006


Рецензии