Тво1 очi поставлю в рамку

Твої очі поставлю я в рамку,
Щоб на них кожен день дивитись.
Твої губи покладу в тарілку,
Щоби ними завжди харчуватись.
В твою шкіру, таку шовковисту,
Буду кожного дня одягатись.
І в волоссі твоєму блукати,
У безмежності його цілунків.
Буду в твоїх руках я тонути,
І в думках твоїх плавати буду.
З поцілунку твого я почну божеволіть,
Я у диханні твому почну засинати.
Задихнутись у пахощах твоїх я хочу,
Захлинутись у твому коханні.
Я так хочу померти від щастя,
Бути разом з тобою назавжди…
.........Не можу!..........

12.12.2001.


Рецензии