Що за вiкна душi - Збiрка - Краплi Всесвiту

Що за вікна душі? Ледь причинено...
Крізь шпарини видніється крик.
Стигне кава без цукру розчинена,
І солодить розмову язик.

Що за втіха кохати до відчаю,
Роздавати тепло... То ж візьми!
Не сумуй за погаслою свічкою,
За опалими в листі крильми.

Що за примха в очах не губитися,
Пожинаючи поглядом ниць...
A в губах охололих змолитися,
Перелитися світлом зіниць.

Що за маски на маски нап`ялені?
Карнавал наш пожвавлює хід.
Вже не серце... а так – недопалина.
Вже не видих... а куснями лід.

27 Березня 2007


Рецензии
Знаєш, Юрцю, самому кохати до відчаю легше, ніж сприймати таке кохання, якщо в тебе не такі ж почуття.

:)) Посміхнись негайно

Любовь Либуркина   02.07.2007 21:33     Заявить о нарушении
Знаю Любонко, знаю.
Тому негайно посміхаюсь...
:_))))))))))))))))))))))))))))))))))

Юрий Лазирко   02.07.2007 23:10   Заявить о нарушении