теплая ночь

все хорошо
в эту ночь
в эту теплую ночь

всем хорошо
в эту ночь
в эту теплую ночь

каждому хорошо
мне хорошо
и тебе хорошо

молодым хорошо
старикам хорошо
ангелам хорошо

мексиканцам хорошо
англосаксам хорошо
индейцам тоже хорошо

харли-дэвидсонам хорошо
курткам кожаным хорошо
и задам в штанах хорошо

в эту чудную ночь
в эту теплую ночь

в эту теплую июньскую
американскую ночь
имени святого Франциска

_______________________________
The Animals. San Francisco Nights

Strobe lights beam create dreams
walls move minds to do
on a warm San Francisco night
old child young child feel alright
on a warm San Francisco night
angels sing leather wings
jeans of blue Harley Davidsons too
on a warm San Francisco night
old angels young angels feel alright
on a warm San Francisco night.

I wasn't born there perhaps I'll die there
there's no place left to go, San Francisco.

Cop's face is filled with hate
heavens above he's on a street called love
when will they even learn
old cop young cop feel alright
on a warm San Francisco night
the children are cool
they don't raise fools
it's an american dream
includes indians too


Рецензии