в мене одна знайома

***

В мене є одна знайома,
Вона дуже гарна.
Дім отгепали такий
Час не зводить марно.
Все їй дарить симпатяга,
У нього багато,
Все нахабою колись
У людей забрато.
Та мене не це турбує,
Хай великий дім.
Замість одного падлюки
Могла принять сім.
Чесні гроші їй платили б,
Не торкались свини
І могла б добро зробить
Для всії країни

…………….


Рецензии