Ця пiсня зiштовхне зi скелi

Ця пісня зіштовхне зі скелі,
А інша зупиняє на краю.
Навіщо дивлюсь я у стелю?
До неба я не дістаю!

Ти знов співаєш про тривогу,
Яка живе лиш без тепла.
Знайти не можу я дорогу,
Яка б вперед мене вела.

І не шукаю я пригоди,
Я слухаю мелодію твою.
Чекаю я на нову скелю,
Можливо, з неї я стрибну!

30.01.2002.


Рецензии