Разные люди
Не знає де впасти, не знає де сісти.
В маленькій квартирі в великім будинку,
Великий годинник рахує години.
Велика людина з Маленького міста,
В великій квартирі не знаходить собі місця,
І мрії її великого масштабу
в Великому місті лиш знайдуть відраду.
Зустрілись маленька й велика людина,
між містом і містом - десь посередині
І знов розминулись ідучи додому,
всміхались і заздрили один одному.
Ось так і жили дві різні людини
у різних містах, а час йшов невпинно
Й чому все так вийшло ніхто з них не знає
І люди старіли і люди вмирали.
29-30 травня 2006 року
Свидетельство о публикации №107062702546