Може скаже менi хоч хтось

може скаже мені хоч хтось,
чому так погано без тебе?
може скаже мені хоч хтось,
чому гроші не сиплють з неба?
чому очі твої більш мені не сяють,
чому губи твої не до мене питають?
може скаже мені хоч хтось…
чому ти не зі мною самотній?
і чому я тепер така зла
на весь світ цей «чудовий»-бридотний!
я літаю й не знаю правди,
я шукаю тебе на небі.
я не можу знайти відраду,
щоб навік залишитись без тебе…

23.11.2001.


Рецензии
Очень понравилось стихотворение, Очень поэтичное и возвышенное, мне очень понравилось, спасибо!!!

С уважением,
Андрей,
А.А.А.

Андрей Северянин   26.06.2007 23:49     Заявить о нарушении
спасибочки. Андрей :)

Не Аангел   28.06.2007 18:58   Заявить о нарушении