Забути
Може я тебе зустріну, я боюсь тебе зустріти.
Досі добре памятаю твої очі, твою шкіру.
Досі в памяті моїй твої руки й голос твій.
Приспів:
Забути все, що було між нами, я мушу!
Забути все, що казав ти мені...
Забути все, що писав між рядками,
Так треба мені...
Забути все, й головніше - Тебе!
Вийму я любов з кишені, покладу на лавку,
Сяду, книгу почитаю, а тебе усе нема.
Я не хочу тебе бачить! Я не можу буть одна!
Я нічо забуть не в силах! На тобі спинилась я!
Приспів:
Забути все, що було між нами, не можу!
Забути все, що казав ти мені, не хочу!
Забути все, що писав між рядками,
Так треба, так треба мені!
Забути нарешті, насправді, назавжди тебе!
10.08.03.
Свидетельство о публикации №107062601139
что-то мне подсказывает, что украинский - не ваш родной язык.а?)))
правда очень музыкально..а можно услышать?
а еще хотелось бы новенького *краснеет*
Март Ветренный 26.06.2007 19:40 Заявить о нарушении
З посмішкою,
Не Аангел 26.06.2007 20:45 Заявить о нарушении