Порятунок - Збiрка - Парасоля для долi

Ти мене врятувала від холоду буднів
поцілунком, що віри жада у прийдешнє...
І здавався той сніг у середині грудня
облітаючим цвітом п’янкої черешні.

То дарма, що зима заколисує млисто,
а колиска скрипить від наближених кроків.
І не жаль, що з-за вікон видніється місто
та хуртелиця видує склом караоке.

Летимо, переможені власним бажанням,
щоби впасти у сніг та розправити крила.
Як же крутиться світ невагомо в чеканні,
зупиняючись врешті... від постуку в жилах.

14 Лютого 2007


Рецензии